Om HALL AUDIO

Begyndelsen

HALL AUDIO udspringer fra et byg-selv-projekt, da Ulrik Tuemand i foråret 2015 besluttede sig for at lave sin egen højttaler. Han havde en ambition om at indbygge en trådløs forstærker, som ledte til en del research på området, og satte ham i kontakt med en leverandør. Ulrik videreudviklede produktet, og en HALL 2x8W prototype blev til. Prototypen blev hurtigt populær blandt familie og venner, hvilket blev spiren til HALL AUDIO.

HALL AUDIO anno 2018

I dag er HALL AUDIO en mindre producent af små brugervenlige Bluetooth lydforstærkere og receivere. Virksomheden er lokaliseret i Danmark, og kompromisløs kvalitet trods lave priser gennemsyrer det danske brand.

Der gennemføres en omhyggelig kvalitetskontrol af alle produkter under hele fremstillingsprocessen, og alt bliver samlet, testet, pakket og afsendt fra hovedkvarteret på Fyn.
Produktionskapaciteten er imponerende trods virksomhedens beskedne størrelse, og alle processer er automatiseret i en sådan grad, at de hurtigt og nemt kan opjusteres for at øge produktionen.

Produktsortimentet varierer fra prisbillige standardmodeller til eksklusive håndlavede træmodeller. Fælles for alle produkter er overkommelige priser, høj kvalitet og ekstraordinær brugervenlighed.

De eksklusive modeller kaldes Simplifier som er inspireret af ordene og betydningen af det engelske “simple amplifier”.
Det betyder “simpel forstærker”, hvilket er meget rammende for konceptet bag de trådløse forstærkere. Alle produkter er nemlig ekstremt lette, hurtige og intuitive at tilslutte og bruge, og du skal hverken bruge apps eller nogen særlig teknisk indsigt for at benytte produkterne.

Bluetooth forbindelsen er fejlfrit stabil, og software i alle produkter sørger for automatisk at pause lyd kilden, hvis en tilsluttet enhed modtager et opkald, så samtalen ikke afspilles i det pågældende rum.
Når opkaldet afsluttes, genoptages afspilningen af sig selv igen.

Produkterne kan huske op til 8 forskellige enheder, der automatisk etableres forbindelse til, når en af enhederne er inden for rækkevidde og har aktiveret Bluetooth.

Det har aldrig været lettere at opgradere eksisterende højttalere eller stereoanlæg og afspille musik trådløst.

TV2 Fyn har fulgt virksomhedens rejse

Det første indslag blev bragt i de lokale nyheder i august 2016, hvor Tv2 Fyn besøgte det lille foretagende hjemme i kælderen.

Klik på billedet for at se indslaget på Tv2 Fyns hjemmeside

Året efter fulgte et indslag i oktober 2017, der blev optaget ved en forhandler af produkterne i Faaborg.

Klik på billedet for at se indslaget på Tv2 Fyns hjemmeside

Sammen aften som indslaget blev bragt i oktober 2017, gæstede Marie-Louise og Ulrik også Tv2 studiet, hvor de fortalte om rejsen som iværksættere.

Klik på billedet for at se indslaget på Tv2 Fyns hjemmeside

Indehavere og Bestyrelse

Ulrik Tuemand

Ulrik Tuemand

Administrerende Direktør

Ulrik er uddannet Pba. i International Handel og Markedsføring.

Henrik Agersnap Thomsen

Henrik Agersnap Thomsen

Bestyrelsesmedlem

Henrik er indehaver af Kolding Maskinforretning og har tidligere arbejdet som driftsleder og produktchef.

Marie-Louise Larsen

Marie-Louise Larsen

Marketingdirektør

Marie-Louise har en Bachelor i International Virksomhedskommunikation med Engelsk og Medier, og er uddannet Cand. mag. i International Virksomhedskommunikation.