Presse

Henvendelser fra pressen, forespørgsel på foredrag, virksomhedsbesøg etc. bedes rettet til:
Marie-Louise Tuemand Larsen
ml@hallaudio.dk
(45)5151 2186

Marts 2021

Recordere anbefaler HALL WiFi Streamer

Recordere har testet og anbefalet produktet, og kalder det en Schweizer kniv, da vi har udstyret HALL WiFi Streamer med både optisk indgang, HDMI ARC samt ind- og udgang gennem RJ45 stikket.

Læs hele anmeldelsen her

December 2018

Artikel i Børsen

Læs artiklen her: (kræver abonnement)

BØRSEN: Ungt iværksætterpar bag Hall Audio: “Når han arbejder over, arbejder han jo også for mig”

48392649 1445584442242812 7495551150880456704 n

September 2018

Artikel i Electronic Supply

Igen har vi delt fremtidsplanerne med Electronic Supply, som du kan læse meget mere om, ved at klikke her

August 2018

Hall Audio har nået et vendepunkt

Electronic Supply har bragt en opdatering om vores virksomhed, hvor der både bliver talt om flytteplaner og navngivning af robotter. Læs artiklen her

Juni 2018

Jagten på Succes med Ulrik Tuemand (Hall Audio)

8. afsnit af Jagten på Succes har en velkendt stemme bag mikrofonen. Ulrik fik sig nemlig en god og lang snak med Brian Johhansen fra At Turde hjemme i kælderen, og du kan nu lytte til hele podcast episoden.

Lyt til podcasten her

Januar 2018

Hall Audio – A unique solution

Imago Sonas har testet en af vores forstærkere i kombination med et par Bang & Olufsen x Origin Acoustics indbygnings højttalere – Testen er på Engelsk.

Læs anmeldelsen her

Oktober 2017

Kælderen gemmer på en spirende succes

Electronic Supply har igen bragt et lille skriv om os, som du kan læse her

Oktober 2017

Iværksætteri er en lang proces

Vi var gæster i studiet hos Tv2 Fyn i går, hvor vi talte om vores rejse mod en sund forretning. Du kan se indslaget ved at klikke her

presse5

Oktober 2017

Fynsk iværksætter succes

Indslag på Tv2 Fyn, der blev bragt præcis et år efter vores tv debut også på Tv2 Fyn. Du kan se indslaget ved at klikke her

presse4

Oktober 2017

Musikken spiller: Kælderdrømmen er blevet virkelighed i butikkerne

Artikel på Tv2 Fyn forud for et opfølgende indslag om vores rejse som iværksættere. Læs artiklen her

April 2017

Test af HALL Connector

Vi sørger altid for at få eksperternes besyv med, når vi lancerer produkter. Tweak.dk har endnu engang stillet ekspertise til rådighed, og grundigt testet det seneste medlem af familien – nemlig HALL Connector.

Hele 9 ud af 10 stjerner hev vi hjem, og vi synes, du skal læse hele anmeldelsen her.

Marts 2017

Test af Simplifier M

Vi har holdt vejret, Tweak.dk har nemlig haft besøg af vores Simplifier M i de forgangne uger, og testresultatet bringer næsten glædestårer med sig:

“Jeg har brugt det meste af tiden med film og musik, og jeg har svært ved at få armene ned igen. Personligt mener jeg at HALL AUDIO er noget af det mest spændende der foregår på lydfronten i Danmark i disse år.”

Læs hele anmeldelsen her og begrundelsen for karakteren 9 ud af 10 samt en Great Product award.

Oktober 2016

Test af Simplifier S

Den aller første test af vores Simplifier S har fundet vej til cyberspace. Tweak.dk har gennemtestet produktet, og vi glæder os over karakteren på 8 ud af 10 stjerner. Læs anmeldelsen her

Oktober 2016

Test af HALL 2x8W

Vi får endnu en fornem karakter for vores HALL 2x8W forstærker! Denne gang er det eReviews, der har testet vores forstærker, som de første efter vi har introduceret aptX teknologi i dem. Læs hvorfor vi får 4 ud af 5 stjerner her.

September 2016

Lokale skaber nyt

Artikel i Fyens Stifstidende – det kræver abonnement at læse artiklen online. Klik her for at gå til artiklen.

August 2016

Ny Hi-Fi producent tager tilløb

Vi har talt med Electronic Supply, og fortæller lidt om, hvordan salget er gået efter Tv2 Fyn bragte vores historie. Læs artiklen her

August 2016

Lyden af succes forstærket

Vi havde et glædeligt gensyn med Fyens Stiftstidende, der var de aller første til at bringe en artikel om os tilbage i december 2015. Her kom endnu et lille skriv fra dem. Klik her for at læse det

August 2016

Indslag: Tv2 Fyn

Tv2 Fyn lavede et indslag i vores kælder, som du kan se ved at klikke her

presse1 e1555323066136

August 2016

Fruen lodder og manden bygger: Fynsk ægtepar roses for smart opfindelse

Tv2 har udgivet denne artikel om vores tilværelse som iværksættere i en lille kælder på Fyn, efter vi havde besøg af dem. Klik her for at læse artiklen

August 2016

Artikel i Bo Bedre

Bo Bedre har skrevet en artikel om vores produkter, som du kan læse her.

Juni 2016

Brugertest af HALL 2x8W

Jesper Wille har haft forbruger-brillerne på og testet vores forstærker i et par uger. Læs her, hvad han har at sige om den – Spoiler alert:

“Bottom line: Hall 2x8W er rigtig brugervenlig. Den gør præcis hvad den skal: Gør dine højttalere trådløse – og det er totalt praktisk, at den så nemt modtager lyd fra flere kilder.”

Læs anmeldelsen her

Maj 2016

Startup Odense

Vi har været en del af startup miljøet i Odense, og der findes derfor en lille bid om os på startupodense.com Læs det her

April 2016

Alt om Data anbefaler!

Alt om Data har foretaget en grundig test af HALL 2x8W, og vi er utrolig stolte af anmeldelsen, der ikke alene sikrer produktet en karakter på 4,5 ud af 5 men også det særlige stempel Alt om Data anbefaler. Læs hele testen, der ledte til konklusionen:

“HALL 2x8W er noget så sjældent som en danskudviklet og produceret mini-forstærker, der kan spille hi-fi og koster mindre, end nogle audioholikere slipper for en stump kabel med guldstik. Bluetooth og en analog linjeindgang samt det pæne antal ægte watt rækker fint til forbløffende mange formål.”

Læs hele anmeldelsen her

Februar 2016

Test af HALL 2x8W

Lyd & Billede fik tilsendt en HALL 2x8W, så de fik lejlighed til at teste forstærkeren grundigt. Læs blandt andet hvordan de nåede til denne konklusion:

“Du får en trådløs Bluetooth-modtager og en stereoforstærker for samme pris som en ren Bluetooth-adapter. Og så lyder den tilmed godt.

Hall 2x8W er en sympatisk lille no-nonse forstærker, bygget af folk med mod på at udfordre de store. Til prisen kan man ikke forvente meget. Faktisk er det den billigste hi-fi-forstærker til hjemmebrug, vi nogen sinde har testet. Dette til trods leverer den en lyd, der fint kan bruges til “rigtige” højttalere.”

Læs hele anmeldelsen her og begrundelsen for karakteren 5 ud af 6

Februar 2016

HALL 2x8W mini test

HALL 2x8W har fundet vej til Lyd & Billede – Læs den lille anmeldelse her

December 2015

Artikel i Fyens stiftstidende

Fyens Stiftstidende fangede os til Danish Entrepreneurship Awards og sendte efterfølgende en fotograf til Brylle. Det er der kommet en lille artikel ud af, og her kan du se webudgaven der dog er den forbeholdt abonnenter.