Anmeldelser af HALL AUDIO produkter

Hvad siger eksperterne?

Nedenfor kan du læse de anmeldelser, som produkterne fra HALL AUDIO har fået gennem årene.

Forespørgsel om test og anmeldelser

Henvendelser vedrørende test og anmeldelse af produkterne bedes rettet til:

Ulrik Tuemand
ut@hallaudio.dk
(45)3070 7172

Marts 2021

Recordere anbefaler HALL WiFi Streamer

Recordere har testet og anbefalet produktet, og kalder det en Schweizer kniv, da vi har udstyret HALL WiFi Streamer med både optisk indgang, HDMI ARC samt ind- og udgang gennem RJ45 stikket.

Læs hele anmeldelsen her

Januar 2018

Hall Audio – A unique solution

Imago Sonas har testet en af vores forstærkere i kombination med et par Bang & Olufsen x Origin Acoustics indbygnings højttalere – Testen er på Engelsk.

Læs anmeldelsen her

April 2017

Test af HALL Connector

Vi sørger altid for at få eksperternes besyv med, når vi lancerer produkter. Tweak.dk har endnu engang stillet ekspertise til rådighed, og grundigt testet det seneste medlem af familien – nemlig HALL Connector.

Hele 9 ud af 10 stjerner hev vi hjem, og vi synes, du skal læse hele anmeldelsen her.

Marts 2017

Test af Simplifier M

Vi har holdt vejret, Tweak.dk har nemlig haft besøg af vores Simplifier M i de forgangne uger, og testresultatet bringer næsten glædestårer med sig:

“Jeg har brugt det meste af tiden med film og musik, og jeg har svært ved at få armene ned igen. Personligt mener jeg at HALL AUDIO er noget af det mest spændende der foregår på lydfronten i Danmark i disse år.”

Læs hele anmeldelsen her og begrundelsen for karakteren 9 ud af 10 samt en Great Product award.

Oktober 2016

Test af Simplifier S

Den aller første test af vores Simplifier S har fundet vej til cyberspace. Tweak.dk har gennemtestet produktet, og vi glæder os over karakteren på 8 ud af 10 stjerner. Læs anmeldelsen her

Oktober 2016

Test af HALL 2x8W

Vi får endnu en fornem karakter for vores HALL 2x8W forstærker! Denne gang er det eReviews, der har testet vores forstærker, som de første efter vi har introduceret aptX teknologi i dem. Læs hvorfor vi får 4 ud af 5 stjerner her.

Juni 2016

Brugertest af HALL 2x8W

Jesper Wille har haft forbruger-brillerne på og testet vores forstærker i et par uger. Læs her, hvad han har at sige om den – Spoiler alert:

“Bottom line: Hall 2x8W er rigtig brugervenlig. Den gør præcis hvad den skal: Gør dine højttalere trådløse – og det er totalt praktisk, at den så nemt modtager lyd fra flere kilder.”

Læs anmeldelsen her

April 2016

Alt om Data anbefaler!

Alt om Data har foretaget en grundig test af HALL 2x8W, og vi er utrolig stolte af anmeldelsen, der ikke alene sikrer produktet en karakter på 4,5 ud af 5 men også det særlige stempel Alt om Data anbefaler. Læs hele testen, der ledte til konklusionen:

“HALL 2x8W er noget så sjældent som en danskudviklet og produceret mini-forstærker, der kan spille hi-fi og koster mindre, end nogle audioholikere slipper for en stump kabel med guldstik. Bluetooth og en analog linjeindgang samt det pæne antal ægte watt rækker fint til forbløffende mange formål.”

Læs hele anmeldelsen her

Februar 2016

Test af HALL 2x8W

Lyd & Billede fik tilsendt en HALL 2x8W, så de fik lejlighed til at teste forstærkeren grundigt. Læs blandt andet hvordan de nåede til denne konklusion:

“Du får en trådløs Bluetooth-modtager og en stereoforstærker for samme pris som en ren Bluetooth-adapter. Og så lyder den tilmed godt.

Hall 2x8W er en sympatisk lille no-nonse forstærker, bygget af folk med mod på at udfordre de store. Til prisen kan man ikke forvente meget. Faktisk er det den billigste hi-fi-forstærker til hjemmebrug, vi nogen sinde har testet. Dette til trods leverer den en lyd, der fint kan bruges til “rigtige” højttalere.”

Læs hele anmeldelsen her og begrundelsen for karakteren 5 ud af 6

Februar 2016

HALL 2x8W mini test

HALL 2x8W har fundet vej til Lyd & Billede – Læs den lille anmeldelse her