Vi prioriterer brugervenlighed meget højt, og vores trådløse forstærker er derfor super nem at tilslutte og bruge.
Pernille og Filippa på 5 og 6 år vil gerne vise dig, hvor let det er at tilslutte vores trådløse forstærker til et sæt højttalere. Nedenfor finder du en skriftlig guide.


HALL 2x8W

Folder1

1. Switch mellem Bluetooth & Line-in
2. Indgang til strømforsyning
3. Jack 3.5mm. indgang
4. Bananstik –
5. Bananstik +
6. Bananstik –
7. Bananstik +


Trin for trin

Dine højttaleres kabler er enten udstyret med et bananstik eller blottede kobbertråde, som du kan se på nedenstående billede.

kabel

(Hvis du har B&O højttalere, er det i stedet et DIN stik, der sidder for enden af kablet. Du kan stadig tilslutte vores forstærker, du skal bare bruge en adapter, så du får et bananstik i stedet for DIN stikket)


Har du bananstik, skal du bare stikke de røde stik i forstærkerens røde skrueterminaler og de sorte stik i de sorte skrueterminaler, så er højttalerne tilsluttet.

vejledning


Hvis du har blottede kobbertråde, skal du sørge for at samle trådene.

ledning

Når du har samlet kobbertrådene, åbner du de 4 skrueterminaler på forstærkerens bagside ved at dreje på dem:

Folder2

Når du har åbnet skrueterminalerne, placerer du de samlede kobbertråde oppefra og ned i skrueterminalen, så enden af kablet sidder indeni skrueterminalen. Vær opmærksom på at forbinde + og – med de tilsvarende skrueterminaler.

Folder3

Luk skrueterminalerne igen ved at dreje modsat vej.

  • Sæt stikket fra strømforsyningen i forstærkeren – du vil umiddelbart efter kunne høre nogle bib-lyde, det betyder at forstærkeren tænder.
  • Tænd for Bluetooth på den enhed du vil forbinde til forstærkeren.
  • Find HALL 2x8W på din Bluetooth oversigt og forbind hertil. Forstærkeren kommer med en tydelig bib lyd, når der er oprettet forbindelse. Nu kan du afspille din musik.

Hvis musikken ikke starter, kan du tjekke, om switchen er indstillet til at afspille musik fra Line-in forbindelsen i stedet for Bluetooth forbindelsen.

Du styrer lydstyrken ved hjælp af den enhed, der er tilsluttet forstærkeren.

Når du er forbundet til forstærkeren, kan andre ikke forbinde til den, før du har afbrudt Bluetooth forbindelsen.

Line-in tilslutning

Er du træt af sløv lyd fra dit fjernsyn?
Du kan tilslutte dit fjernsyn til HALL 2x8W og med switchen på bagsiden vælge, at lyden skal komme fra Line-in forbindelsen, så det er dine højttalere, der leverer lyden i stedet for fjernsynet.
forbindelse
Vi anbefaler, at du kobler forstærkeren til fjernsynet via et Phono stik (det hvide og røde stik illustreret på billedet). Er der tale om Jackstik i begge ender, kan du risikere elektronisk støj.